חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/09/2010 | 17:26 | מאת: אורטל

שלום שמי אורטל אני בת 20 היה לי חלום שחזר על עצמו כשהייתי קטנה בחלום הייתי בבית של בת דודתי,מסתכלת מהמרפסת שלה (בית קרקע)ורואה שדה ענק,ואז אני רואה מלא סוסים דוהרים עם אנשים עליהם שחטפו את אבא שלי.. ואני קמה בוכה . מה פשר החלום אשמח אם תוכלי לעזור לי. *חשוב לציין כשהייתי קטנה הייתי ישנה המון אצל בת דודתי

אורטל היקרה לצערי, איני יכולה להשיב על חלום שבעצם לא התרחש בהווה אלא הוא סיפור אודות חלום ילדות חוזר. איני יודעת מה היה הגוון של חוויות ילדותך, מה היה הקשר בינך לבין כל אחד מהורייך וכמו כן איני יודעת מה מצבך בהווה ומה הביא אותך דווקא בשלב הנוכחי לשאול אודות חלום ילדות. התוכן הגלוי והפשטני הוא חרדה מפני אובדן קשר עם אבא (בחלום אבא נחטף) או תחושת כאב על התרחקות נפשית או פיזית של אבא. האם זה מה שאפיין את יחסייך עם אביך בשנות הילדות? האם זה מאפיין כיום את הקשר שלך לבן זוג או לדמות אחרת משמעותית? בשל העדר ההקשר הנוכחי קשה לתת הסבר מדויק יותר לתיאור החלום. כל טוב חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות