2 חלומות מוזרים שחלמתי יום אחרי יום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/11/2011 | 14:08 | מאת: SARA

שלום ובוקר טוב אשמח לעזרה בנוגע ל2 חלומות שחלמתי יום אחרי יום החלום הראשון שחלמתי הוא שיש לי שיער ארוך(קצת מעבר לכתפיים) ושבעלי גוזר לי אותו לקארה בטענה שזה יותר יפה ואני מגלה את זה רק מאוחר יותר. החלום השני שחלמתי הוא חלום על האהבה הראשונה בחיי אשר היינו יחד 4 שנים ואין בנינו כיום כל קשר מזה כ3 שנים ושנינו נשואים . בחלום אני רואה אותו כדמות מבוגרת יותר אשר הוא פוגש אותי במקרה במסדרון של מקום סגור וכתוצאה מהמפגש הלא צפוי אנו מוצאים את עצמנו בחדר צדדי מעלים זכרונות ומתחילים להתנשק . אני מאוד אוהבת את בעלי ומוטרדת מהחלומות האלה בבקשה עזרי לי!

שרה היקרה, איני מעלה ספק באהבתך לבעלך שכן את מצהירה על כך אך יחד עם זאת קיימת פינה בלב , איני יודעת מהי , שאינך רגועה ביחס אליו. סוג של אי אמון מסויים. אין משמעות הדבר שבעלך אינו אמין אלא בהחלט יכול להיות שזוהי השלכה וייחוס של עולמך הפנימי כלפיו. בחלום השני זו את שאינה מגלה נאמנות מוחלטת ע"י פגישה עם אקס מיתולוגי והתנשקות איתו בזמן ששניכם נשואים, כלומר בחלום השני, את מביעה נימה מסויימת של געגוע לעבר והיעדר השלמה מוחלטת עם מציאות ההווה. חווית חוסר השלמות חוזרת ומתבטאת גם בחלום הראשון כאשר הפעם היא מיוחסת לבעלך. הוא אינו שלם עם אורך שיערך ובניגוד לרצונך תוך כדי שאת ישנה, שזהו אקט של הפרת אמון, הוא מקצר את שערך לקארה. הרושם הוא שאת עוסקת בתוך עצמך בשאלות המוחלטות והשלמות של יחסך לבעלך ומידת האמון שלך בעצמך ביחס אליו. כל טוב וחלומות עימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות