לא מוצאת את עצמי בבית חולים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/11/2011 | 14:59 | מאת: סיוון

אילנה שלום,אני בת 21,משוחררת מספר חודשים.בחלום שחלמתי סבתי מתקשרת אליי ומספרת לי שהיא מאושפזת בבית חולים.היא מבקשת ממני לבוא לבקר אותה.מכיוון שאינני בקיאה כל-כך בדרכים ובכיוונים,אני מבקשת ממני שתדריך אותי כיצד להגיע והיא רק אומת לי באיזו מחלקה היא נמצאת בבית החולים.אני מגיעה לבית החולים ומתחילה לחפש את המחלקה שלה ולא מוצאת אותה.אני מתחילה לטייל בבית החולים,עולה ויורדת בהמון מדרגות אך לא מוצאת את המחלקה.

סיוון היקרה, החלום מדבר על חוסר אוריינטציה מבחינה מרחבית ועל קושי להגיע אל היעד המבוקש. התוכן הגלוי מתייחס לסבתא חולה המאושפזת בבית החולים. האם את חווה שאכן יש לך קשיי תקשורת והבנה בינך לבין סבתך? האם ייתכן שעניין הסבתא הוא "תירוץ" בלבד ובעצם החלום קורא לך להתייחס לקושי שלך , אולי בהשגת מטרות מסויימות ואולי להתייחסות כוללת של איך לפעול ושל מי נגד מי. חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות