חלומות מוזרים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/08/2010 | 19:58 | מאת: מישהי

שלום לך. הנני באמצע שנות ה30, רווקה. אני בד"כ זוכרת חלומותיי ומצליחה לפרשם. לא הפעם. בחלומי אני בבניין דירות, מגיע אדם מסויים לבקרני. האדם הינו מורה רוחני שהשפיע עליי, אין בנינו קשר.בחצר הבניין וכנראה גם בלובי - גופות של נשים שנרצחו... תוך שאנו יורדים במדרגות, אני חשה שבדירה מסויימת יש נשים הזקוקות לעזרה, יש אפילו צרחות, אך חוששת לפתוח הדלת שמא ימצאו טביעות אצבעותיי על הדלת ויאשימו אותי, גם המורה הרוחני חושש מאותה סיבה לעצמו. ואז אנו בחצר - הוא רוצה ללכת משם, מתוך חשש שיקשרוהו לרציחות אך אני מבקשת שישאר ויעזור לי לשלוח להן אור... הוא לא מתלהב. אני נעמדת ושולחת להן אור וכל הנשים המתות קמות לתחייה. התרחיש יוצר אי נוחות אצל המורה. אחת מהקמות לתחייה דורשת הרבה תשומת לב ואני קצת מתרחקת ממנה. המורה נוסע משם, פחד שיקשרו אותו למשהו, גם חשש מיכולתי להחזירן לחיים. אני שולחת לו טקסט - מדוע הסתלקת כך והוא לא מגיב. היו לי עוש חלומות על אותו מורה, באחד הוא הדגים לי את יכולתו לשלוט במציאות (קסמים), ובאחד- הסתבר כחי עם שני טרנסקסואלים, שניסו לפגוע בי, ורימו אותי, אך גם הוא לא ידע מכך והם פגעו גם בו. יש לך כיוון לפירוש? .

פונה יקרה איני יודעת מה הקשר שלך לאותו מורה רוחני במציאות, מהי הדרך או השיטה בהן הוא נוקט וכמה הוא נמצא במיינסטרים או שהוא מציג גישה איזוטרית. קיימים הרבה מיקרים בעבר הקרוב והיותר רחוק שבהם "מורים רוחניים" המיתו מוות או התאבדות קולקטיבית וניצול מיני על מאמיניהם. נדמה לי שבסך הכל החלום מביע אי אמון ביושרו וביכולתיו של המורה הרוחני (יש כאן כמה דרגות של אי אמון כולל אי עזרה לנשים במצוקה, רצח נשים, חיים משותפים עם שני טרנסקסואלים, חרדה מלהשאיר טביעת אצבעות וכו') כמו כן את מתארת בחלום שיכולותייך עולות על שלו. בדקי מהם הגורמים לתחושות אי הנוחות כלפי המורה והאם התת מודע שלך מצביע על כיוון של התנתקות מקשר שאולי השפעתו אינה חיובית עבורך. החלום מאד מתעקש על נסיבות מפלילות כלפי המורה, ולפיכך הוא קורא לך לתת את דעתך ולבדוק היטב את טיב הקשר בינך לבין המורה הרוחני וכן את טיב הדרך שהוא מציע. כל טוב חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות