שכנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/08/2010 | 19:50 | מאת: ?

אני בן 30 ואני עובד עם משכורת וגר מגורי קבע בהוסטל של אנשים מיוחדים ויש לי בעיה שחלק אומרים שזה דיכאון וחלק אומרים שלא בכל מקרה חסרה הרגשה טובה במוח אני מרגיש שכבר מיציתי את החיים כי עכשיו אני לא יכול להנות מהחיים כמו שנהנתי אפילו לפני שנתיים. והחלום הוא: שכנה (שגרה בבנין של בית הורי שאני לא כל כך אוהב שאלה מה מעשיי בבנין שלא שלי וזה היה לפני שנתיים) עוברת ממכונית אחת לשנייה ואני רואה את השמלה הארוכה שלה גולשת מחוץ לדלת המכונית והיא עומדת לסגור אותה ואני אומר לה תיזהרי לא לסגור על השמלה ובזה נגמר החלום אז מה פירושו?

פונה יקר, מתוך תיאור המצב אני מבינה שמצבך הנפשי כרגע אינו טוב במיוחד וראשית כל, יש מקום לשקול שינוי תרופתי או לפנות בהוסטל בו אתה גר לקבל שיחות טיפול ותמיכה מאנשי המקצוע הנמצאים בו. החלום מייצג געגוע לתקופה שלפני שנתיים שבה הרגשת טוב יותר. מתוך החלום לא ברורים הרבה דברים ולכן קשה להתייחס אליו: לא ברור אם אתה לא אוהב את השכנה, האם אתה לא אוהב את הבניין בו גרים הוריך או האם אתה לא אוהב לגור עם הוריך. הדבר היחיד הידוע לנו שהחלום מייצג סוג של הפרעה או אי נוחות כפי שהדבר מתבטא בשמלה שנתפסת בדלת המכונית. לפיכך אני מניחה שהחלום מבקש ממך להתייחס לאי הנוחות הקיימת כיום בחייך, ומבקש ממך להתמודד איתה. כל טוב שנה טובה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות