פתרון חלום מוזר..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/08/2010 | 14:12 | מאת: מזלי

שלום רב...הנני בת 49..גרושה 9 שנים..איבדתי את בתי בת 19 לפני 6 שנים בתאונת דרכים...חלמתי חלום מוזר חלמתי שבתי היקרה לי שנהרגה נמצאת בבית ואני אומרת לה.....נושר לך השיער המון.ואני מוציאה שיער מהכיור של הפנים בצבע בלונד..והיא אומרת לי אמא גודלים לי שורשים חדשים ואני רואה שורשים חדשים בצבעה הטבעי..נכנסתי עים חברתי לעבודה להתקלח..ואני אומרת לחברתי רואים אותנו אנשים מבחוץ..ואני רואה אנשים דתייים..שנכנסים אלי ומביאים שוקולדים ודברים מתוקים..ואיז בחור צעיר מחזיק אוירון מצעצוע..ואני אומרת לו אני רוצה כזה גם לבן אחותי..אז הוא אמר לי איפה הכרית שהבטחת לי אמרתי לו איזו כרית..הוא אמר הכרית שכתוב עליה מזל מירב חיים..ובחלום כאילו היה זכור לי שהבטחתי לו כרית כזו.."דרך אגב שמי מזל" מאוד אשמח אים תפרשי לי את החלום......

מזל היקרה, נדמה לי שזהו חלום המנסה להאבק בחוויות של דיכאון ומנסה להאחז בחיים בכל הכח שנשאר לך. מצד אחד - את חוזרת וזוכרת בו את בתך המנוחה, כאב עמוק שלבטח אינו מרפה, ומצד שני - קיימת משאלה להכנסת דברים מתוקים לחיים (בחלום: שוקולדים וממתקים) וכמו כן להאחז באנשים היקרים לך שנותרו סביבך (אחיינך). נראה שהחלום עוסק במאבק בתחושות האבל והדיכאון ובמשאלות לנסות להתחבר לחיים ולטעם שבהם דרך כל ערוץ אפשרי. אגב, האם יתכן שפתחת בדרך של התחברות לדת כאחד האמצעים לקבלת משמעות והתחזקות? מאחלת לך שנה טובה, חלומות נעימים וחיים טובים! כל טוב אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות