חלום על אקס

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/11/2011 | 13:16 | מאת: רותם

שלום אילנה . אתמול בלילה חלמתי חלום על חבר שהיה לי במשך תקופה קצרה יחסית , אבל אהבתי אותו . אני נפרדתי ממנו אבל המחשבות עליו חוזרות אליי הזמן האחרון . בחלום חלמתי שאנחנו נפגשים בשירותים של בית הספר והוא אומר לי להתרחק ממנו ולעזוב אותו לנפשו . אני רוצה לציין שבמציאות אין בינינו תקשורת כבר , לטובה או לרעה , למרות שאנחנו באותו הבית ספר . אשמח לתשובה :)

רותם היקרה, במציאות את מתגעגעת לחברך לשעבר אך משום מה אין בינכם כל קשר תקשורתי. החלום מבטא את הגעגוע בצורה ברורה כאשר את מנסה ליצור איתו קשר (למה דווקא בשירותים? והרי שירותי בנים ובנות הם מופרדים) אלא שהתזמון והעיתוי של הקשר אינם הולמים ולפיכך הוא מסתייג מכך. יכול להיות שעלייך להרהר במציאות על דרכים נאותות ובתזמון נכון על מנת לחדש את הקשר עם האקס לשעבר. חלומות נעימים וכל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות