נעליים בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

30/10/2011 | 09:05 | מאת: נועה

שלום רב , זו פעם שנייה השבוע בה אני חולמת על נעליים , בפעם הראשונה ראיתי מכרה שלי שנעלה נעליים אך אלו לא היו זוג , על כל רגל הייתה נעל שונה , בחלום השני הופיעה האקסית של החבר שלי ונתנה לבת שלי זוג נעליים חדשים שמשום מה רצתה להיפטר מהם ( בתחילה היא הציעה אותם לחבר שלי .... ) אני גרושה בת 34 וגרה בביתי עם שני ילדיי ועם בן זוגי

נועה היקרה, נעליים משמשות להליכה.הדרך בה אנו הולכים היא הדרך של חיינו. משהו בדרך בה את הולכת עובר בחלום ביקורת על ידך. או שזוג הנעליים אינן תואמות במקרה של המכרה , או שאלו נעליים שלמרות היותן חדשות רוצים להיפטר מהן כי משהו בהן אינו נוח או אינו מתאים. האם הדבר מבטא ביקורת מסויימת שלך כלפיי החבר, בן הזוג הנוכחי? האם את חווה סוג של אי התאמה מסויימת בינכם? האם את חווה קושי ביחסים שלו עם ביתך? כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות