חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/10/2011 | 17:32 | מאת: שמרית

שלום לך, בעלי חווה התמוטטות ואושפז היום בבוקר אני קמתי בבוקר אחרי חלום על נחשים כאשר מה שזכור לי בעיקר מהחלום זה שהיו לצידי 2 נחשי קוברה ענקיים ואני סקרנית לדעת מה הפירוש אמח לקבל תשובה לסקרנותי

שמרית היקרה, ראשית צערי על התמוטטתו של בעלך, לא ברור אם פיזית או נפשית. כך או כך התמוטטות של אדם קרוב הינה מצב מדאיג מעורר חרדה. אני מניחה שהתמוטטות לא מתרחשת לפתע פתאום ללא כל סימני אזהרה מקדמיים. בדרך כלל זהו תהליך הדרגתי. לישון במיטה עם שני נחשי קוברה זהו מצב מאיים מאוד , מסוכן ובהחלט מפחיד. כך שאת התעוררת בבוקר עם תחושה של סכנה ושל חרדה מסויימת. בהמשך היום אושפז בעלך כלומר מצבו היה מסוכן מספיק על מנת שיאושפז. החלום מבטא ככל הנראה או אינטואיציה או ידיעה מקדמית בגלל סימנים קודמים לגבי מצב הבעל. כל טוב חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות