חלום שמטריד אותי.

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/10/2011 | 18:21 | מאת: נערה בת 18

שלום. אני בת 18 ויש לי בן זוג ראשון לפניו לא הייתה לי מערכת יחסים. חגגנו לא מזמן 4 חודשים. לפניי כחודשיים הוא התגייס לצבא וקצת קשה לי לראות אותו פחות... היום התעוררתי מחלום שהטריד אותי מאוד. חלמתי שאנחנו נוסעים למין חופשה עם המשפחה שלו במקום שהיה בטבע. בחלום, הייתה לי יכולת לרוץ ממש ממש מהר (כמו סופרמן) ומאוד נהנתי לעשות זאת. מאוד נהנתי להיות איתו אבל הרגשתי שמשהו לא בסדר. עמדנו לבד במעיין מדבר (לא היו עצים מסביב, רק עפר ואבנים) וברגע הזה הוא אמר לי שהייעוד שלו הוא להרוג אותי ושהוא יעשה את זה. באותו רגע רצתי וברחתי משם אך אחריי כמה רגעים איבדתי את היכולת לרוץ מהר. נעצרתי בבריכת דגים והייתי רגועה לא כמו מקודם. שיחקתי עם אחותו וניסינו לתפוס ראשנים עד שפתאום הבחנתי שהוא מאחוריי. באותו רגע שמתי לב לראשן ענק שנדק בטעות על הקיר אז השפרצתי עליו מים לעזור לו לרדת והוא פשוט התפוצץ. משם הלכתי לבד לבית אירוח קטן שהיה במקום וחיפשתי מקום להתחבא בו. כולם בבית האירוח נראו מאושרים, הכינו פנקייקים וצחקו. מצאתי מקום והתחבאתי בו. המקום היה נראה לכל עין ולא באמת הייתי מוחבאת. שלחתי הודעת סמס לבן זוג שלי שאני עדיין אוהבת אותו. לאחר מכן אמא שלי הופיע ושאלה אותי מה קורה וממה אני מתחבא ומיד לאחר שסיימתי לספר לה מה קרה, היא נעלמה ובמקומה הופיע בן זוגי. הוא התיישב לידי ואמר שהוא אוהב אותי עדיין. ואמרתי לו שזה מאוחר מדיי. ופה נגמר החלום. לאחר מכן חלמתי חלום שונה וגם הוא היה מטריד ובאותה אוירה. חלמתי שאמא שלי ממש ממש צועקת עליי. האם יש קשר בין חלומות שאנחנו חולמים באותו לילה? ומה החלום על בן זוגי אומר עליי או מה אני מרגישה כלפיו? החלום הזה ממש הטריד אותי, אשמח אם תוכלי לעזור. תודה רבה!

פונה יקרה, לעיתים קרובות אכן יש קשר בין חלומות הנחלמים באותו לילה אך אין להגיד כי הדבר נכון בכל המקרים. לעיתים יש קשר ולעיתים אין. בקשר לחלום אודות חברך הרגש הבולט הוא פחד וניסיונות בריחה ממנו. האם את חוששת שמא המרחק הפיזי בינך לבין החבר יגרמו לאהבתך או לאהבתו לפחות האחד כלפיי השני? האם את חוששת שהמרחק בזמן ובמקום "יהרגו" את האהבה. החלום מבטא חרדה ודאגה לגבי הקשר. כל טוב , חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות