מטוס מתרסק

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/10/2011 | 18:55 | מאת: קרן

אני בת 31 נשואה + 2 , עובדת, לומדת, הכל מתנהל מצויין. חלמתי שבקרבת מקום עבודתי מטוס לפתע נעצר בשמיים כמה שניות נעצר ולפתע נפל והתרסק ואילו אני רצתי להציל את האנשים כשאני מדרבנת אנשים לבוא איתי ולעזור. מה החלום אומר?

קרן היקרה, אני שמחה שחייך מתנהלים בנעימות ומתוך סיפוק. חרדות קיימות תמיד בתוכנו והחלום אומר שתמיד קיים החשש הקיומי עבור כל אדם באשר הוא של תקלות ותאונות מסוג זה או אחר העלולות לשבש את שיגרת הזרימה המייטיבה של החיים. תאונת מטוס היא אירוע קטלני עבור הטסים בו אך במקרה הנוכחי את לא נפגעת כלל אלא להיפך ניסית לארגן קבוצת אנשים שתסייע בעזרה. כך או כך מבטא החלום חרדה משיבוש אפשרי כלשהו והיות ואסון המטוס מתרחש סמוך למקום עבודתך, האם יתכן שאת צופה שיבוש כלשהו בתחום חיי העבודה שלך? כל טוב ובהצלחה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות