ביטול חתונה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/10/2011 | 09:32 | מאת: נטלי

חלמתי הלילה חלום מאוד מוחשי. בחלום אני עומדת להתחתן (במציאות אין לי בן זוג). אני מכירה את הבחור חלמתי שאני עומדת להתחתן, זה בחור שיצאתי איתו לשניי דייטים והוא לא מצא חן בעיני. גם בחלום אני לא אוהבת אותו, אבל ממשיכה לרוץ קדימה בכל זאת. החתונה מתקיימת תוך כמה ימים. אני פונה לחברים לסדר שמלת כלה ועוד כל מיני ארגונים, כשכל הזמן ברקע אני חושבת שאמא שלי עוד לא יודעת. קיבלתי שמלת כלה זהב-צהוב! לא אהבתי אותה ולא ידעתי מה לעשות. אמא שלי ראתה את השמלה, בהתחלה ניסתה לרוץ איתי ערב לפני החתונה למצוא שימלה. בסוף אמרה לי לבטל את החתונה. מצאתי את עצמי מתקשרת טלפון טלפון ושמחה לומר לאנשים שהחתונה הערב לא תתקיים. הבחור ואבא שלו ניסו לתקשר איתי, לקבל הסבר והתעלמתי מהם לחלוטין. שמחתי שאני לא מתחתנת.   רציתי להוסיף שאני בת 29. גרה עם שותפה. מחפשת המון זמן זוגיות ואהבה. האם זה עוזר לפירוש החלום?

נטלי היקרה, ראשית כמה טוב שהמצב הוא רק בחלום ולא במציאות, אך נדמה שהוא משקף את מצבך במציאות ואת חששותייך לגביו. מהיותך בת 29 וללא זוגיות אני מניחה שאת מעוניינת כבר למצוא את האחד המתאים, לו תרצי להינשא. אני מאחלת לך שכך אכן יתרחש. 29 זה ממש ממש לא גיל שמאוחר מדי למצוא בו בן זוג מתאים. נדמה שהחלום מבטא את חששך שבשל רצונך להיות כבר נשואה אולי תתפשרי על מישהו שאינו כה מתאים ואחר כך תמצאי את עצמך מתחרטת על כך ומצטערת. כלומר, החלום מבטא חרדה שמא מתוך להט ההשתוקקות את עלולה לעשות טעיות בשיקול הדעת. כל טוב ובהצלחה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות