בעלי חיים בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/10/2011 | 16:38 | מאת: לידור4

שלום אילנה, אני 31 נשואה (מנסים להכנס להריון) אתמול בלילה חלמתי שאני רואה ביצים של תרנגולות נסדקים ומהם בוקעים אפרוחים צהובים וחמודים. עם הדקות שעוברות האפרוחים גדלים לתרנגולות ומתחילים להצמיח נוצות חומות. במקביל אני רואה פרה ממליטה שני עגלים חמודים שאחד מהם מיד נעמד על הרגליים והשני צריך מעט עזרה. תודה רבה ושבת שלום

לידור היקרה, נראה שהחלום הוא חלום משאלה ברור אודות רצונכם להרות. בחלום בטבע ,או נכון יותר, בעלי החיים הביתיים המספקים לנו מזון מתרבים בצורה הטבעית ביותר והנינוחה ביותר. מביצי התרנגולת בוקעים אפרוחים הממהרים לגדול ואף הפרה ממליטה שני עגלים שאחד מהם הינו בשל מיידית. בהחלט ייתכן שתהליכי ההבשלה המהירים של בעלי החיים בחלום הינם איתות שתהליך ההבשלה של הריונך יהיה אף הוא קרוב אשמח מאוד ואודה לך אם תיידעי אותנו על כך. כל טוב ובהצלחה, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות