האקס נכנס לביתי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/10/2011 | 08:46 | מאת: אפרת

החלום התרחש אחרי שכבר קמתי מוקדם מאוד בבוקר ושבתי לישון. בחלום אני פוקחת עיניים ורואה את הגרוש בחדר השינה בביתי כאשר הוא מחזיק 4 (נדמה לי) מגבות רחצה לבנות. אני שואלת אותו למה אתה לוקח כל כך הרבה והוא עונה משהו בסגנון שנראים לי תירוצים ואני מגיבה, טוב תיקח כנראה שזה מה שאתה צריך ובכך הסתיים החלום. מה זה אומר?

אפרת היקרה, מתוך החלום נדמה שעוד יש לך קשר רגשי והתחשבנות פנימית עם גרושך. אכן תהליך גירושים הינו קשה מבחינה רגשית והחשבונאות הרגשית והכלכלית עשוייה להימשך זמן ממושך. יחד עם זה בחלום את מגיבה בקור רוח ובקבלה נינוחה אודות לקיחת 4 המגבות. נוסח" אם זה מה שאתה רוצה שיהיה" האם את מרגישה שבתקופה הנוכחית פוחתת המועקה סביב הגירושין ואת מקבלת יותר הן את המצב והן את ההסכם שנחתם ביניכם? החלום מעיד על התחשבנות נוכחית שאינה כבדה במיוחד ולפיכך נדמה שהוא מצביע על כיוון של התאוששות מן האירוע. כל טוב ובהצלחה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות