חלום מבעית

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/10/2011 | 22:58 | מאת: ליאת

חלמתי שהייתי עם בני בן ה- 8 ברחוב, וכל פעם אני הזהרתי אותו שיזהר מהכביש והוא לא שמע בקולי ופתאום רכב נכנס בו ושמעתי בום גדול מהמכונית שפגעה בו בראש. התחלתי לצעוק ולבכות ולבקש שיזמינו אמבולנס. אשמח לדעת מה זה אומר.

ליאת היקרה נראה לי שהחלום אומר את עצמו בבהירות ומבטא פחד טבעי של אם מפני סכנות הכביש כלפי בנה. אין זה חלום נבואי והשאלה היא כמה במציאות את אכן מגלה חרדה, בהחלט טבעית לגבי ילד בן 8, אודות חציית כבישים ואודות חשש מתאונות דרכים חלילה. מומלץ לשנן באוזניי הילד שוב ושוב את כללי הזהירות המתבקשים. מכל מקום ילד בן 8 אסור לו עדיין לחצות את הכביש לבד, בפרט כביש סואן. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות