הריון בחדר לידה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/10/2011 | 06:25 | מאת: ליאור

חלמתי על שתי אחיותיה שהם בהריון בחדר לידה בצפייה לידה אל עדין זה לא קרה חשוב לציין ששתיהן רווקות

ליאור היקר/ה מתוך הפנייה מינו של הכותב/ת אינו ברור וכן לא כתוב על איזה אחיות מדובר, האם האחיות של הפונה, או אחיות אחרות?.. מכל מקום מדובר על שתי נשים שהן במציאות רוקוות הנמצאות בהריון ולקראת לידה. מתוך מיעוט הפרטים לא ברור האם אלו משאלות של חולמ/ת החלום. במידה והפונה הינה אישה, האם אלו משאלות שלה לגבי עצמה? ובקצרה לא ברור האם זהו חלום של משאלה או חלום של חשש בשל מיעווט הפרטים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות