בבקשה תאמרו לי אם יש קשר לחלום שלי למוות של בן דוד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/10/2011 | 01:40 | מאת: עידן

יום לפני כיפור חלמתי שאני יושב שבעה על אחותי הקטנה וכולם בוכים ואני פתאום מזהה אותה יושבת בסלון עם כולם ואני מרגיש פתאום הקלה עצומה ואני אומר לאמא שלי שהיא כאן איתנו חיה ופתאום מי שישבה שם שדומה לאחותי היא בת דודה שלי בערך בת גילה .. הם דומות ולכן השיער הסתיר לי את זהותה וחשבתי שהיא אחותי .. שראיתי שזאת בת דודה שלי שאגב שמה ושם משפחתה הוא כמו אחותי שוב התעצבתי .. יומיים אחרי בן דוד שלי שבערך בגילי עם אותו שם ושם משפחה כמו שלי נפטר .. אח של בת דודה שלי שראיתי בשבעה בחלום ., בבקשה תאמרו לי מה דעתכם אני כולי נסער ודואג לאחותי עקב כך .

עידן היקר ראשית השתתפותי בצערך על מותו של בן הדוד ששמו דומה לשלך. לא ציינת כיצד ואיך נפטר, מתי נפטר. יתכן שהשמות זהים אך יש פערים בנסיבות הכלליות. איני חושבת שהחלום אודות אחותך הוא חלום נבואי מסוג כלשהו. ויתכן שאם בן הדוד נפטר ממחלה, או שהתנהגותו היתה לא זהירה בתחומים מסוימים יתכן שהתחושות הלא טובות לגביו הועברו בחלום אל אחותך ולבת הדודה ששמותיהן זהים. קיים מיעוט פרטים אודות הנפשות הפועלות ונסיבות הארוע. אך כללית היית נוטה לחשוב שאין כאן נבואה העלולה חלילה להגשים את עצמה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח ושנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות