זקוקה לעזרה בפירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/10/2011 | 14:28 | מאת: אמליה זייצב

קוראים לי אמליה אני בת 15,יש לי חבר הכי טוב,אנחנו בקשר מצוין ,הוא הומו,קוראים לו גלעד. הוא מאוהב בתלמיד מהשכבה שלנו בשם שגיא,אנחנו לא יודעים אם שגיא הומו או לא. לאחרונה התחלתי מערכת יחסים עם בחור,נווה,אתמול בלילה חלמתי חלום שבו אני רואה את שגיא עומד מולי,פיזית הגוף שעומד מולי הוא שגיא,אבל בראשי אני חושבת שזה נווה. בחלום שגיא מנשק אותי ועולה בראשי המחשבה שאני חייבת לספר לגלעד על הנשיקה. החלום מוזר לי מכיוון שאני לא בקשר עם שגיא בכלל,אנחנו אפילו לא מדברים,אנחנו מעולמות שונים. במציאות אני לא נמשכת לשגיא בשום אופן. בבקשה אם את יכולה תעזרי לי,אני זקוקה לעזרתך! תודה מראש!

אמליה היקרה לא ברור מדוע החלום הכניס מבוכה כה עמוקה בתוכך. בחלום את מתנשקת עם בחור שאת יוצאת איתו במציאות, דבר שהוא טוב, יפה ונחמד לכשעצמו. הבעיה בחלום שנווה התחלף לך בשגיא. ומכאן הבלאגן. אני חושבת שיש בחלום דאגה לידיד ההומו שלך, גלעד, שמא הוא מאוהב בשווא בשגיא שלא יחזיר לו אהבה ושאולי הוא אוהב בנות. הבעיה אינה ההתנשקות עם נווה, שזה בעצם גם מה שקורה במציאות ונדמה לי שאת מגלה כאן אכפתיות כלפי ידידך הטוב ההומו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה וחג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות