חלום על חול

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/10/2011 | 10:51 | מאת: חלי

חלמתי שהנחתי צעצוע גדול אצל בני ולידו יש באופן קבוע מזוודה, שלא הזזנו תקופה ארוכה. החלטתי שגם הצעצוע וגם המזוודה המונחים לרוחב החדר קצת חוסמים והגיע הזמן להזיז את המזוודה. היה שם חול רב מתחת למזוודה שהצטבר תקופה ארוכה. כמובן פשוט מאוד לנקות הכל באופן יסודי, אך מכיון שהיינו בערב יום כיפור ויש עבודה בבית קצת קניות, קצת ארגון לא אספיק לנקות את המקום. הזמן לא התאים וחבל, כי צריך לנקות יסודי.

חלי היקרה משום מה את מבטאת איזשהי דאגה אודות חוסר יכולתך לנקות ולסדר את חדרו של הבן. מזוודה לא חייבת להיות מלאה בחפצים אלא באופן רגשי מזוודה יכולה להיות משהו טעון רגשית, כגון "מזוודה של רגשות" שאת חווה שנמצאת בחדר של הבן. האם היה קשה ללדת את הילד הזה? האם היה קשה להרות אותו? האם יש בעיות מסוימות עם הילד? האם יש קונפליקטים מסוימים סביב חינוכו? יום הכיפורים מיועד לניקוי רגשי של כעסים ונטירות, ואיכשהו לא הספקת לנקות את הרגשות השלילים בחדרו של הילד. בררי לעצמך איזה רגשות פחד או רגשות שלילים קשורים לילד ונסי לברר לעצמך כיצד להתמודד איתם. כל טוב ובהצלחה חג שמח ושנה טובה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות