חלום מדאיג מאוד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/10/2011 | 10:30 | מאת: אנה

חלמתי הלילה שאני מסתכלת במראה ואני רואה ששני השיניים הקדמיות שלי נהיו בצבע כחול וכל שאר השיניים נשארו לבנות ואז שן אחת קדמית קצת מרוסקת בחלק התחתון שלה ויש עליה דם. אני מאוד מודאגת מהחלום הזה כי שמעתי הרבה פעמים שחלומות על שיניים זה לא טוב ושיכול להיות אסון כלשהו, האם זה נכון? מה לדעתכם משמעות החלום? והאם זה נכון שאני צריכה לתת כסף לצדקה? זה משהו שבחורה שעובדת איתי אמרה לי...

אנה היקרה אם ברצונך לתת כסף לצדקה מתוך זה שלבך רחום על הנזקקים את יכולה לעשות זאת בכל זמן שנראה לך מתאים בלי קשר לחלומתיך אלא רק מתוך רצונותיך. תפילות ומעשי צדקה הם אולי טובים בפני עצמם למי שמאמין ולמי שרוצה לתרום אך אינם קשורים לתיקון חלומות או להמנעות מהם. חלומות על שיניים הנם נפוצים ביותר, הם מרבים להופיע בפורום הזה, ובדרך כלל הם מביעים חרדה. בשום צורה ואופן חלומות על פגיעה בשיניים לא מהווים ביטוי למוות!!! בחלום נפגעו רק שתיים משיניך הקדמיות כלומר קיימת כאן חרדה כלשהי בתחום מסוים של תחומי חייך, בררי לעצמך באיזה תחום. אך המצב אינו גובל כלל באסון שכן תמיד לתקן או לשים כתרים על השיניים - זאת ברמה הפרקטית. ברמת הרגשית אומר החלום שהבעיה או החרדה אינה כה קשה וניתנת לפיתרון. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה וחג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות