פירוש חלום הזוי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/10/2011 | 19:43 | מאת: גליה

שלום אילנה, שמי גליה, לפני מס' לילות חלמתי שאני בחדר שלי ולפתע יוצאות לי ביצים קטנות מהמצח במין ריחוף. ראשונה היתה בצבע תכלת, שניה בצבע ורוד והשלישית צהובה , שהיתה בתוך תעלה באמצע המצח שלי בדרכה החוצה. הביצים לא נפלו ולא נשברו, היו נראות יפות ונקיות. אני זוכרת שבחלום ניגשתי לאמא שלי לשאול אותה מה קורה אבל לא זכורה לי תשובה שלה, רק תחושה שזה תהליך תקין.

גליה היקרה במידה ואת בשנות העשרה, הרי לאור תשובתה של אמך בחלום נדמה לי שמדובר בתהליך ההתבגרות המינית שהוא תקין. במידה ואת בוגרת, הרי התחושה בחלום היא האמורה לתת את הכיוון להסבר. הביצים הצבעוניות הבוקעות מהמצח הן כמו בציורי הקומיקס, מחשבות היוצאות מהמצח, מחשבות שונות ומשונות ואמך בחלום מרגיעה אותך שאין שום רע במחשבות הבוקעות מתוכינו. בהעדר פרטים מזהים אודותיך קשה להשיב בדיוק. החלום מביע סוג של דאגה אם כי לא עמוקה ובתוך החלום ניתנת הרגעה שאין בעצם מה לדאוג. בררי לך מהם התכנים אודותם את דואגת ומדוע. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות