עזרה בפירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/09/2011 | 08:04 | מאת: סיגי

חלמתי שבמהלך מסגרת כלשהי (עבודה?) אנחנו יוצאים למין פעילות שמשלבת ספורט ומים. צריך להתחלק לקבוצות, עומדים בתור ואז כל אחד בתורו צריך לעשות מול כולם את הפעילות. נכנסתי לחדר יחד עם חברה (במציאות, הבחורה הייתה חברה קרובה מאוד ביסודי). החברה מיד מצאה את התלבושת שהייתה צריכה ללבוש (משהו שהיה מונח בחדרים) והתאים עליה פיקס. אני הסתכבתי ולא מצאתי משהו תואם. הכל היה חשוף מדי והחלטתי לשים מעל בגדים שלי- דבר שלקח לי הרבה זמן. החברה התעצבנה והעליבה אותי, תוך כדי דיבור בטלפון. תוך כדי, הבוסית שלי הגיעה ועזרה לי, ניחמה אוי. מרתי לה שתמיד הרגשתי שהחברה הזו מתנשאת מעלי. יצאנו מהחדר והבוסית הפכה לבת דודה שלי. הבגד היה צמוד עליה ושקוף והיא עמדה מול כולם והסבירה וקצת הובכתי בשבילה. רקע- בת 25, נשואה ללא ילדים.מסיימת התמחות במקום העבודה הנוכחי שלי ומחפשת משהו הלאה.. החיפוש הזה מאוד מטריד אותי. היחסים שלי עם המנהלת לא טובים בכלל. תודה רבה

סיגי היקרה החלום עוסק כמובן ביחסייך עם הבוסית במקום העבודה ועם מחשבה אולי שמא את עלולה לחזור וליצור יחסים לא טובים נוספים במקום העבודה החדש אותו את מחפשת. בחלום בגדי הספורט תאמו פיקס לחברה מהיסודי, שלא ברור כלל אם יש לך קשר איתה היום, אך הן עבורך והן עבור הבוסית שלך הבגדים היו חושפניים או שקופים וכך או כך מגלים מה שאינם אמורים לגלות. כלומר, הוצגתן בפני הקהל בבושתיכן.החלום כככל הנראה טוען שהיחסים עם הבוסית הוציאו מכל אחת מכן חלקים לא נעימים, אולי מבישים שאת מתביישת בכך, אולי גם מצטערת והגיע הזמן לעשות תיקון ולברר כיצד תוכלי להגיע ליחסי עבודה תקינים גם עם אדם בעתיד שיהיה הבוס שלך, גם אם לא יראה בעיניך הכי צודק, הכי הגון והכי נעים. אני חושבת שהחלום דן ביחסי עבודה, במקום העבודה וברגשות השלילים שהוא מעורר בך ומיעץ לך למצוא דרכים כיצד להמנע מכך בעתיד. לכל מטבע יש שני צדדים והבעיה אינה רק איכות הבוס אלא גם הדרך בה את בוחרת להתמודד מולו באופן שיקהה את העוקץ. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות