משימה חשובה ומסוכנת

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/09/2011 | 20:32 | מאת: מלי

בחלום שחלמתי אני נשלחת על-ידי אבי,מצויידת בתיק גב קטן וטייפ מנהלים לחנות של כלי כתיבה.בחנות אני צריכה להקליט את השיחות שלי עם המוכר שהוא איש חשוב בעולם הפשע ואני צריכה לדובב אותו ולגרום לו לחשוף פרטים מסוימים.אף על פי שאין לי מושג כיצד לעשות זאת אני הולכת לחנות ומתחילה לנסות לדובב אותו ואף נעזרת בכמה חברים מהעבר שפתאום נמצאים גם הם בחנות ומנסים לעזור לי במשימתי. לפתע המוכר מתקרב אליי ומציע לי טייפ מנהלים ואני מבינה שהוא גילה שאני מקליטה את השיחות.אני מתחילה להיכנס לפאניקה ולדמיין כיצד הוא רוצח אותי ואיך ההורים שלי בוכים עליי. אני חייבת להבין את המשמעות של החלום הזה

מלי היקרה החלום מתאר סצינה לא סבירה בה אביך שולח אותך לקחת סיכון ולמרות חוסר ניסיונך לדובב פושע המגלה זאת ואת חוששת מתגובתו. כללית מתאר החלום משימה שהיא גדולה עלייך, שאינך מיומנת בה ולפיכך גם אינך מצליחה בה במיוחד שכן היא מתגלה. החלום מביע חשש שמא מוטלים עלייך אתגרים או משימות שהם גדולים עלייך ותתקשי להצליח בהם. אולי חלק מהאתגרים האלו הוא הצורך להיות מפשרת או בוררת בריבים בתוך המשפחה, שאינך רוצה לעשות זאת ושאת חושבת שאין זה עניינך. כך או כך מביע החלום חוסר רצון ואי כשירות להתערב בעניינים שאינם שלך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות