מין מזדמן עם אדם זר והריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/09/2011 | 20:28 | מאת: גילי

בחלום שחלמתי אני שוכבת על מיטה כשלצידי החברה הכי טובה שלי ועוד מישהו שאני לא יודעת מיהו אך אני יודעת בחלום שהוא ידיד טוב של החברה שלי.הוא מלטף אותי המון ונוגע,אבל לא נגיעות עם כוונה אירוטית,אלא נגיעות מאוד עדינות שמטרתן לעשות הרגשה נעימה בלבד ולא יותר מזה.בהמשך אנו נשארים לבדנו ואני מושכת אותו לחדר נפרד ומתחילה להתנשק איתו.אנחנו מתנשקים ואפילו נשכבים על מיטה אבל המצב הזה לא מוצא חן בעיניי-הוא לא מושך אותי בכלל והנשיקה לא נעימה לי.הוא נשכב עליי ולפתע אני מבחינה שיש לי בטן הריונית ענקית. אני רוצה להבין מה החלום הזה אומר לגביי כי הוא ממש מוזר..אני ממש לא מתכננת להביא ילדים בזמן הקרוב(אני בת 21 והשתחררתי לא מזמן ככה שזה ממש לא בראש שלי..)

גילי היקרה עד עניין ההריון החלום מתאר סצינה בינאישית בהחלט בעלת גוון העשוי להיות מציאותי, כלומר תחילה קשר גופני נעים עם גבר כלשהו ולאחר העמקת הקשר הגופני, מסתבר שאינו כה נעים כפי שהיתה המחשבה הראשונית. כלומר - יש כאן ביטוי מסוים של אכזבה מקשר גופני עם גבר. האם יתכן שהבטן ההריונית מייצגת סוג של פחד מקשר מיני עם גברים? כלומר לא רק שהקשר בחלום נחווה כבלתי נעים בהמשכו, האם קיים גם החשש שקשר עם גברים יכול לסבך אותך באופן כללי מבחינה רגשית וליצור לך משקעים של הרבה רגשות בבטן, מה שנחווה בחלום כבטן הריונית. נדמה לי שהחלום מדבר על יחס אמביוולנטי בקשר לאינטימיות עם גברים. רוצה, אך חוששת ומסתייגת. כל טובה ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות