פגישה עם חברות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/09/2011 | 15:54 | מאת: סיגל

שלום רב, בתחילת השירות הצבאי שלי נהרגה חברה שלי בתאונת דרכים, (לפני כ-20 שנה לערך), החלום היה: נפגשתי עם אותה חברה ובחדר היו עוד שתי חברות, אחת מהן היא הייתה חברה טובה יותר שלי (איתה אני בקשר לעיתים רחוקות ועם השניה אינני בקשר בכלל), אני אמרתי לזו שנהרגה שהיא רזתה והיא ניראת ממש טוב היא חייכה אלי ולא אמרה דבר, ארבעתנו צחקנו (אינני יודעת ממה) וסידרנו כיבוד על השולחן (אינני יודעת מדוע). אודה על פשר החלום

סיגל היקרה אווירת החלום באופן כללי היא נעימה, אם כי היא כוללת מפגש עם חברת עבר שנהרגה לפני 20 שנה. לא מסרת כל רמז אודות הסיבה להזכרות בה. האם התאריך הוא סמוך לתאריך מותה? האם עלה הקשר עניינים מסוים הקשור במוות או בתאונות? אני מניחה שהחלום מבטא סוג של געגוע לימים עברו בהם המתים היו עדיין בחיים והאווירה היתה טובה ונעימה. בהעדר מידע נוסף קשה לי מאד להמשיך ולהתייחס לחלום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות