תנינים בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

18/09/2011 | 17:02 | מאת: מיאו

אילנה שלום, אני בת 33 רווקה בזוגיות. זה עתה חזרתי לקשר עם ב זוגי לאחר חודשוחצי של פריד הותחושה שלא נוכל להתחתן ובן זוגי שכנע אותי שהוא הבין דברים ורוצה אותי ויודע איך לגרום לי אוש רולבסוף הסכמתי. אנו גרים יחד. היינו קודם כמעט שנתיים יחד. חלמתי לפני מספר ימים שאני רואה בבית לטאה שהולכת ואני מסתכלת ה בסקרנות ואח"כ היא גדלה לגודל של תנין קטן והתחילה לטפס על הקיר מולי ופתאום היו עוד כמה תנינים קטנים שהלכו יחד על הקיר. בהתחלה נבהלתי וקראתי לבן זוגי שהיה בחדר אחר ואז כשהבנתי שהם לא באים לכיווני ישבתי בשקט ונדהמתי מהמראה וקראתי לבן זוגי שיבוא לראות תופעה מיוחדת אבל הוא לא בא ולא הגיב ואז התנינים הלכו. מה מעשמעות החלום?

פונה יקרה הרושם מהחלום הוא שלמרות שחזרתם את לא לגמרי לגמרי סומכת ובוטחת בבן זוגך שאכן ישים לב למשאלותיך ויגרום לך אושר. בחלום הוא אפילו לא מגיב לבקשתך לסילוק התנינים ואפילו לא בא לראותם. לטאה היא יצור קטן בלתי מזיק אולי קצת דוחה במראהו. התנין לעומתו היא חיה קדומה מאד, בין הקדומות על פני כדור הארץ, והיא מסוכנת לאדם ויכולה לטרוף אותו, כלומר קיים בה פוטנציאל של אסון. החלום מבטא חשש שמא תקלות קטנות עם בן הזוג או אי הבנות קטנות "נוסח לטאה" , יגדלו ויסתבכו ויהפכו לתנינים מביאי צרות או פוטנציאל להפגע. בדקי בתוך לבך מה מידת האמון שאת נותנת לבן זוגך ומה מידת הביטחון שאת חשה כלפיו. בדקי את הספק אותו מעלה החלום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות