גירושין

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

17/09/2011 | 09:46 | מאת: מקס

שלום רב! החלום שלי: אישתי בהריון שני (גם במציאות) ופתאום היא בא ורוצה להתגרש ושהיא מצאה גבר אחר. אני מקבל בהבנה וכאשר אני מבין שגם הילדה הולכת איתה פרצתי בבכי.הכל רץ ומגיע לרגע שהיא בלידה , אני נוסע, רץ בטירוף והרבה זמן לא נותנים לי להכנס לחדר לידה , בסוף פותחים לי הדלת ומי שפותח לי זה הגבר שהיא הלכה אילו, אני דוחף אותו בחוזקה ורץ בפנים , אישתי לא יוצאת מהלידה ומשירה אותי עם שתי הבנות, אחרי תקופה אני מקבל ביקור מהבחור, הוא בא לבקש סליחה, אמרתי אני לא השופט שלו ושישמור את סליחתו מול הבורה. ופה זה נגמר. השמח מאוד לקבל תשובה זו הפעם השניה שבה החלום תודה מראש.

מקס היקר החלום הוא ללא ספק לא פשוט ולמעשה די קשה. סיומו הוא שאתה נשאר עם שתי בנות, הבכורה וזו העתידה להוולד, שכן אשתך "אינה יוצאת מן הלידה", כלומר - היא נפטרת במהלכה או לאחריה. מצב זה עשוי להביע או חרדה עמוקה כלפי הלידה העתידית או אולי כעס כלפי אשתך. בדוק מה מקור כעס זה. בחלום מיוחס הכעס לבגידת האישה. האם גם במציאות אתה חושד בה שבגדה? האם גם במציאות קיים כעס כלפי אשתך וסוג של רצון שתקבל את עונשה בדרך זו או אחרת? קשה להפריד בפירוש האם קיימת כאן דאגה וחרדה כלפי אשתך או שמא כעס ועוינות וזאת מבלי להכירך ולא לדעת אודות מערכת היחסים ביניכם. בדוק את שתי האפשרויות בתוך לבך. כל טוב ובהצלחה שנה טובה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות