עזרה :)

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/09/2011 | 19:14 | מאת: ניקול ( שם בדוי )

חלמתי לפני כמה ימים . שאני עם כל החבר'ה בכתה .. ( אני בכיתה ז' ) , וכל אחד מהחברות שלי מתנשקת עם מישהו אחר .. אני היתנשקתי עם ידיד שאני מחבבת .. מה זה אומר ?

ניקול היקרה החלום אומר בדיוק את מה שעובר עלייך במציאות. את בכיתה ז', גיל שבו מתחילות או ממשיכות התנשקויות בין בנים לבנות וקיימת משאלה ברורה שיהיה לך חבר איתו תוכלי גם את להתנשק בזמן המסיבות ובלעדיהן. אין חלום טבעי מזה. זהו חלום נטו של משאלה שהוא טבעי ובריא לגילך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות