חתונה עם האקס

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/09/2011 | 17:48 | מאת: יעל

היי, אתמול חלמתי חולם מוזר שמלווה אותי כל היום לפני מס' שנים היה לי חבר 3 שנים מאז יצאתי עם אנשים אחרים וגם הוא. יש לנו חברים משותפים ככה שאנחנו נפגשים לפעמים באירועים מסוימים, חלמתי שנסעתי לאירוע ברכב עם חברה שלי והוא וחברה שלו הנוכחית היו גם ברכב, הוא כל הזמן הסתכל עליי וחברה שלו שראתה את המבטים ביננו אמרה: רואים שאתם עדיין אוהבים אחד את השניה אח"כ הגענו לאולם אירועים חברה שלו הלכה לרקוד ואנחנו נשארנו לשבת.. פתאום הוא הוציא טבעת ושאל אם אני רוצה להתחתן איתו והסכמתי..חברה שלו באה וראתה את מה שקרה התעצבנה והלכה.. אני חייבת לציין שהחלום הרגיש לי ממש מציאותי.. ואני לא יודעת מה הפירוש שלו?.. תודה

יעל היקרה נדמה לי שהחלום מביע משאלה די ברורה ומובהקת או להחזרת הזמן אחורנית, או לתקווה שאולי יקרה משהו אשר יוביל להיותכם שוב ביחד ואולי אף לנישואין. האם יתכן שאותו חבר שבו דן החלום הוא "החבר המיתולוגי" שלך? אם במציאות אינך חשה שהיית רוצה לחזור עליו ואולי אפילו להתחתן איתו, אז ככל הנראה, מביע החלום משאלה למצוא סופסוף את בן הזוג המתאים לך איתו תוכלי לבנות ביחד את החיים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות