יחסי מין עם ידיד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/09/2011 | 01:53 | מאת: חלי

אני בת 21 וכרגע ללא קשר.לפני כשנה בערך שכבתי עם הידיד הכי טוב שלי ולמעשה איבדתי לו את הבתולים.מאז לא קיימתי שוב יחסי מין.אמנם בפעם הראשונה מאוד כאב לי,אך אני לא רואה את המין כחוויה טראומתית ואני מאוד רוצה לחוות את זה שוב.מאז אותה הפעם ששכבתי איתו אני חולמת הרבה פעמים שאנחנו עומדים לשכב עוד פעם אבל אז משהו עוצר בעדנו(או שהחלום מסתיים או שמישהו מפריע).אני לא מאוהבת בידיד הזה,פעם היו לי רגשות אליו אך זה נגמר.אני פשוט רוצה להבין למה אני עדיין חולמת עליו חלומות כאלו...

חלי היקרה, הכי טבעי שבגילך תרצי שיהיה לך בן זוג ויחסי מין. אין דבר טבעי מזה. מאחר והוא הבחור היחיד ששכבת איתו אי פעם, את מנסה בחלום לחזור ולחפש חוויה מינית וחוזרת בחלום על מה שאת יודעת שזה עם אותו בחור. החלק בתוכך שיודע שלא כדאי ולא רצוי לקיים יחסים עם אותו ידיד, גורם לשיבוש ולהפרעה בתוך החלומות באופן שיחסי המין לא יוצאים לפועל. הייתי מציעה לך להשקיע אנרגיה וכל דרך אפשרית בחיפוש אחר בן זוג הולם שאיתו תוכלי לממש גם אהבה וגם סיפוק מיני. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות