עכביש

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/09/2011 | 07:30 | מאת: רחללל

שלום, חלמתי חלום על בני בן ה3 חודשים. הוא ישן בעריסה שלו ופתאום ראיתי שיש לו קורי עכביש על העריסה וכשהתקרבתי ראיתי שיש שם עכביש, ביקשתי מבעלי שיסיר את זה אך הוא לא עשה זאת מיד ופתאום גיליתי שבני נעקץ מהעכביש בעקב. מה זה אומר לדעתכם?

רחל היקרה נדמה לי שהעיסוק המרכזי בחלום הוא שאלת האחראיות ההורית ומהירות התגובה בשמירה על בטיחותו וביטוחונו של בנך. מצד אחד אין את פועלת אוטומטית ואינסטיקטיבית ולוקחת שמיכה, בד או חפץ כלשהו כדי להסיר את מעטה קורי העכביש ועכביש. בהחלט יתכן שיש לך חווית רתיעה מהעכביש, אך הציפייה היא שהאם תתעלה על פחדיה אם מדובר בבטיחותו והגנתו של בנה. האחראיות מגוגלת על הבעל, המגיע באיחור מסוים, ועד אז נעקץ הילד בעכבו. לא מדווח בחלום שיש לעקיצה זו נזק בריאותי כלשהו. כך שהדבר מדבר יותר על מידת מהירות התגובה והמסירות המיידית של כל אחד משניכם בהזדעקות להגנת התינוק. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות