אובדן שליטה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/08/2011 | 16:38 | מאת: שרון

אני בת 40 חד הורית לשני ילדים. לאחרונה נפרדתי מבן זוג שהקשר איתו היה מאוד קשה לי לצד אהבתי הרבה אליו, אהבה מטלטלת... חלמתי שאני נוסעת במכונית שלו, או מכונית מפוארת אחרת... ובקושי רואה את המתרחש בשדה הראייה. ראיתי אבל לא מספיק טוב ונהגתי מהר. היתה לי שליטה אבל מדי פעם היה לי קשה לשלוט באופן מדויק ברכב. ואז עצר אותי שוטר על נהיגה לא תקינה. מוזר... אודה על עזרתך בנושא. את מדהימה!!!

שרון היקרה ראשית תודה על מחמאתך, תמיד זה מעודד ונותן כח להמשיך. בחלום את מתארת שהנהיגה באוטו היתה במצב של ראות לקויה, מטעמים שאינם ברורים לנו. האוטו הוא כלי שמטרתו להביאנו ממקום א' למקום ב'. זה תפקידו. מבחינת הסמל שבדבר הוא משול להכרתנו המודעת שהיא הכלי בעזרתו אנו מתנהלים בעולם הודות להגיון, תבונה, הסקת מסקנות, ניתוח מצבים , למידת דברים , קבלת החלטות, הבעת רגשות וכד'. בשפה מקצועית מכונה ה"אוטו" "כוחות האגו / כוחות האני". החלום קורא לך להתבונן במקום שבו התנהלת (נהגת) בתוך הזוגיות בראייה "מטושטשת", לא ראית בעיניים מפוכחות דברים, התעלמת או ויתרת, או ניסית לטשטש התנהגויות מסוימות והתוצאה היתה התנהלות לא מתאימה שלך שבחלום מתבטאת בנהיגה בלתי אחראית. החלום קורא לך לחזור ולבדוק את מערכת היחסים ולהפיק ממנה לקחים ושיעורים לגבי עצמך ולגבי התנהלותך בעתיד ובחירותייך במערכת יחסים זוגית. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות