חלום על שני חברים לשעבר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/08/2011 | 14:48 | מאת: דריה

שלום אילנה, אני נערה בת 16 ולאחרונה היו לי שני חברים. החבר הראשון היה איתי חודשיים וחודש לאחר שהוא נפרד ממני הכרתי את החבר השני ונהיינו ביחד. שניהם חברים מאוד טובים,וזה מאוד הפריע לחבר לשעבר ולחבר שלי ונפרדנו לאחר שבוע בלבד ואנחנו עדיין אוהבים אחד את שנייה. בחלומי חלמתי שהחבר הראשון שיכור ואומר לי במסיבה (שאגב היא באמת תתקיים עוד שבוע) שהוא אוהב אותי ורוצה שנחזור והוא נישק אותי בכוח. זזתי ממנו ורצתי לחבר השני שגילח את השיער בחלום וראה את הנשיקה ואמרתי לו שאני אוהבת אותו ושאני רוצה שנחזור והוא היה אדיש למצב.

דריה היקרה נדמה לי שהחלום די מציאותי ואומר שמשולשים הם עסק מורכב ומסובך. משולש יכול להוותר כאשר יש בת ומולה שני חברים קרובים או בן ומולו שתי חברות קרובות. בהרבה מיקרים החברות הזוגית בין שני הבנים או בין שתי הבנות היא המנצחת, על חשבון פירוק הזוגיות האיינטימית של בן בת. כבר היו מיקרים רבים כאלה. אני חושבת שהמסר בחלום הוא "לא להסתבך" עם חבר של חבר על מנת שלא יווצרו מצבים של כפל נאמנויות ושל בגידות רגשיות. אני חושבת שזהו חלום של אזהרה שאולי כדאי ללמוד ממנו את השיעור שהוא בא לתת. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות