חלום מוזר ומפחיד על בני התינוק - עזרה בבקשה !

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/08/2011 | 12:04 | מאת: רקפת

שלום רב, יש לי תינוק מתוק בן 5 חודשים וילדה בת 4. חלמתי שלשום לפנות בוקר שאני הולכת כנראה לאיזה סידור ומשאירה את התינוק שלי כמה דקות לבד ומבקשת מחברה/שכנה שתשגיח עליו (במציאות כמובן שלא היה קורה כזה דבר). אני חוזרת והיא אומרת שהתינוק נעלם לה. אני בוכה והיסטרית בחלום, מחפשת אותו בכל המקומות ולשווא - אין זכר לתינוק. אח"כ אני נשארת בבית ובעלי הולך עם אחותו לחפש את התינוק. כשהם חוזרים הוא אומר שהוא בירר ואמרו לו שחבל לנו על הזמן וייקח לפחות שנתיים עד שנמצא אותו. אני פורצת בבכי בחלום וככה מתעוררת. אשמח לדעת מה זה אומר. אני ממש ממש מוטרדת !!!! נ.ב. הבת שלי בכלל לא מופיעה בחלום בשום שלב שהוא. האם זה אומר משהו ??

רקפת היקרה לצערנו הרב, ארעו לאחרונה די הרבה מיקרים של הורים / נהגים ששכחו ילדים במכוניות והילדים נפטרו כתוצאה מכך. האם יכול להיות שארועים אלו זעזעו אותך ויצרו בך את החשש שמא התרשלות ולו הקלה ביותר לבנך התינוק עלולה לפגוע בו? האם יתכן שדווקא הבת שהיא בגיל גן ואולי גם נלקחת בהסעות, היא מקור החרדה אותו העברת בחלום דווקא לבן התינוק? החלום מבטא דאגה מאד עמוקה לסוג של הזנחה או התרשלות מצדך של טיפול בילדים או בתינוק אשר כתוצאה מכך נגרם משבר עמוק אם לא אסון של ממש. מהם הדברים המטרידים אותך הגורמים לך להטיל ספק באמינותך כאם? האם יש חרדות כלשהם המציקות לך המתבטאות בחלום בצורה מאד חדה ומכאיבה באובדן התינוק? איני יודעת מהם הדברים המציקים לך בחיי היומיום, אך זהו חלום של חרדה מובהק ועלייך לברר לעצמך מהם מקורות החרדה בעולמך בחיי היומיום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות