הדקל 21 יבנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/08/2011 | 07:50 | מאת: קרולינה

אני בת 31 בן זוגי פוטר מהעבודה ויש לי 2 בנות מקסימות והיה לי חלום מוזר שלא היה לי אף פעם . היו מים זורמים אל המיטה הזוגית שלנו. תודה קרולינה

קרולינה היקרה להערכתי חלום בן משט אחד הוא קצר מדי והא תלוי בחלל האוויר ללא ההקשר הכולל. כללית אפשר רק לומר שמים הזורמים למיטה הזוגית לא נראה לי דבר נחמד במיוחד כי אפשר להרטב, להצטנן ואם חלילה המים נובעים מגלי צוונאמי אפשר גם לטבוע. כלומר מים הזורמים לחדר המיטות משבשים את הסדר הרגיל של הדברים ועלולים לגרום מנזק קל ועד אסון כבר. השאלה היא מה מקור המים ומה עוצמת הזרם. אני חושבת שזה חלום המבטא אי נוחות, שיבוש בסדר הקיים וכמובן חרדה מפני העתיד. האם את חוששת שבעלך יתקשה למצוא פרנסה? האם את חוששת שהדבר עלול לקלקל את יחסי הנישואין שלכם? האם את מאשימה אותו בצורה כלשהי בנסיבות הפיטורין? בררי לעצמך האם את מעודדת ומחזקת אותו בשעה זו או שמא מכניסה לאווירה המשפחתית פחד ודאגה מהעתיד המכבידים על האווירה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות