חלמתי על החתונה שלי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/08/2010 | 14:34 | מאת: חפצי

שלום , אני מאורסת ושנה הבאה אני מתחתנת בעזרת השם כבר פעם שנייה שאני חולמת חלום על החתונה שלי בפעם הראשונה הייתי גינגית לא מאופרת לא לבושה יפה שהאנשים הכי קרובים אלי לא הגיעו כי לא הספקתי לתת להם הזמנה ולהודיע על הארוע ופשוט בכיתי ובכיתי ולא ידעתי מה לעשות. היום חלמתי שהייתי כלה לא יפה עם כפכפים שחורים מאופרת באופן רגיל ביום יום ושהבן זוג שלי שכח שאנחנו מתחתנים ובא לחופה עם גינס וחולצה רגילה (בנוסף אני זוכרת ממש בערפול שבתחילת החלום הצטלמתי עם מישהיכאילו היא הבת זוג שלי) בכל מקרה בשני החלומות אני לא מפסיקה לבכות וזה ממש מלחיץ אותי, אשמח אם תפרשו לי מה זה אומר.

חפצי היקרה מסיבות שאינן ידועות לי, אותן לא פירטת, את בהחלט לא רגועה ולא שלמה עם החתונה העתידית. את חוסר הרוגע הנפשי את משליכה החוצה על דמותך הפגומה ככלה, וכן על דמותו החיצונית הלא תואמת של בן זוגך. כמו כן, קרובי משפחה אינם מגיעים ובשני החלומות את מרבה לבכות מתוך אכזבה וכאב. החלום בהחלט קורא לך לחזור ולתת את הדעת על רגשותייך כלפי רעיון החתונה או שמא כלפי הנסיבות בהן אמורה להתרחש החתונה. רגשות כה קשים החוזרים פעמיים אודות חתונה, בהחלט מחייבים אותך לשיקול דעת נוסף ולבירור עמוק של רגשותייך. במידת הצורך, מומלץ שתפני לייעוץ פסיכולוגי בנושא זה שכן רעיון החתונה גורר בעקבותיו רגשות מאד לא נעימים. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות