בגידתו של אדם אוהב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

18/08/2011 | 12:08 | מאת: ליאתי

לאחרונה אני חולמת על בגידה פיזית של בן זוגי לחיים. חשוב לי לציין שמערכת יחסים בינינו מצויינת אשר מתבטאת בכל תחומי החיים. בנוסף לכך בן זוגי לא בגד בי מעולם ואני לא בגדתי בו. חלום מסוג זה משפיע עלי כל פעם מחדש לרעה, התעוררות לאחר חלום מסוג זה היא בתחושה מעיקה ולא נעימה. אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא וכן דרכי התמודדות. בתודה מראש

ליאת היקרה החלום מצביע ללא ספק על חרדה שלא ברור מדוע היא עלתה ומהו הרקע הנוכחי בחייך שהוא מעורר חרדות. אם היחסים טובים אין כל סיבה לדאגה ומעולם לא קרה הדבר ויתכן שהבגידה מסמלת פה משהו אחר של חרדה בחייך. יתכן שבגידת בן הזוג הוא הפחד האולטימטיבי שלך ובתור שכזה הוא יכול לייצג מערכת של פחדים אחרים בחייך כגון תחושה של אובדן ערך עצמי, תחושה של הנטשות, תחושה של אובדן מסוג כלשהו כולל סטטוס, עבודה, ידע, אטרקטיביות וכו'. נסי לברר מהם מקורות הדאגה הנוכחיים בחייך ונסי להבין לאילו מהם מכוון החלום. החלום מביע פחד בצורה מאד נוקבת, אך לא בהכרח הנושא הגלוי עליו הוא מצביע הוא גם בהכרח הנושא הסמוי מעורר החרדה. חפשי ומצאי מהו ומדוע זה עלה דווקא בתקופה הנוכחית. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות