נחש

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/08/2011 | 08:24 | מאת: לילי

שלום רב, היה לי חלום די מוזר. בחלום ראיתי נחש שזוחל מתחת לרצפה וא לכיון שלי ואני נבהלת ואז בחלום בחור שיש לי רגשות רומנטיים כלפיו בא ומעיף את הנחש בחזרה לחור ממנו הוא זחל. מה זה אומר? אשמח לשמוע בברכה

לילי היקרה הנחש הוא אחד הסמלים העתיקים ביותר של פחדי בני האדם מדברים מסתוריים, חמקמקים המגיחים לפתע ומביאים אסון. בתור שכזה, הוא סמל עתיק יומין לחרדה האנושית. הבחור כלפיו יש לך רגשות רומנטיים מציל אותך מהנחש ובאופן זה את מייחסת לו משאלות של הגנה עלייך הן באופן פיזי והן באופן נפשי. סוג של אביר מגן, כך את חשה כלפיו. נדמה לי שהחלום משקף את המוטיב של רגשתויך כלפי הבחור מישהו להשען עליו ולסמוך עליו שיספק הגנה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות