הוצאה להורג

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/08/2011 | 13:46 | מאת: רומי

אני כמעט בת 21 ולאחרונה התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי.חשיפת הרגשות שלי בפני אדם זר קצת מוזרה לי ואני מוצאת את עצמי מתמודדת עם הרבה רגשות,לכן אולי זאת הסיבה שחלמתי את החלום המשונה: בחלום אני והוריי עומדים ורואים חלקת קבר פתוחה.אנחנו רואים היא מאוד מזוהמת ומלוכלכת בזבל של שקיות חטיפים והרבה לכלוך.הרגשתי כעס רב על כך שחלקת קבר נראית ככה.אחר-כך עומדים להוציא את אמא שלי להורג.אני בוכה מאוד ואומרת לה שאני לא אהיה מסוגלת להמשיך בלעדיה ואז אני מבקשת לדבר עם השופט.אני הולכת לכיוון החדר שלו ואני מתכננת להציע לו את גופי כדי שיוותר על העונש של אמי.משהו שזכור לי טוב מהחלום זאת ההרגשה זאת שפשוט לא אכפת לי לשכב איתו רק כדי שיבטל את העונש. מה החלום הזה אומר לגביי?

רומי היקרה חלום הוא כלי רב עזר בעל עוצמה מיוחדת עבור התהליך הטיפולי. יתכן שאת רק בראשית טיפול ועוד לא התפתח קשר של קרבה ואמון בינך לבין המטפלת, אך מטרת החלום שהצגת כאן היא בדיוק מסר ליחסים בינך לבין המטפלת וליחסים בינך לבין אמך. אודה לך מאד אם תביאי חלום זה כחלום ראשון ובעל חשיבות רבה מאד לחדר הטיפולים וביחד עם המטפלת שלך תעבדו ביחד על הפירוש. נראה לי שלפנות לפירוש של פסיכולוג זר (במקרה זה אני) שאינו מוכר לך לחלוטין הוא מוטעה ושגוי כאשר את נמצאת בתהליך של טיפול פסיכולוגי. נא הביאי את החלום שהוא חשוב מאד לעבודה משותפת עם המטפלת. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות