חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/08/2010 | 11:15 | מאת: חסויה

יש ילד שיש לי אליו רגשות, והיה לי חלום שהוא חיבק אותי ואז נישק אותי . מה זה אומר ? תודה מראש

חסויה יקרה, אני מניחה שאת נערה ונראה שהחלום מבטא משאלה פשוטה ובסיסית לקשר של חיבה, ידידות או אהבה עם הילד אותו תארת בחלום. האם אכן את חשה כלפיו רגשות חיוביים? במידה ובמציאות אין את חשה כלפיו רגשות חיוביים הרי שהוא יכול לייצג משאלה לקשר עם בן אחר אשר עשוי למצוא חן בעינייך. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות