חלמתי ש..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/08/2011 | 11:03 | מאת: יערית מונטי

חלמתי אתמול חלום מוזר חלמתי שהיית באיזה שהוא מקום פתוח כזה ממש יפה והיה לי אח ועוד איזה מישהו ובחלום אח שלי מת ובכיתי המון ושבכיתי לא הפסיק לרדת גשם מאבול של גשם והיה לצידי מישהו שאני לא מכירה ממש בחור טוב והוא חיבק אותי ונישק אותי ולא הפסיק להגיד שהוא תמיד איתי מה החלום אומר???

יערית היקרה בהעדר מידע אודותיך, גיל, מצב משפחתי, תעסוקה וכו'. אפשר להגיד באופן כללי ביותר שהחלום מבטא עצב ובדידות. העצב מתבטא בדמות אבל על אח שיש לך או אין לך במציאות אבל שהופך להיות מלוכד עם היקום כולו שאף הוא מוריד מים באותה העת. הבדידות מתבטאת בכך שאין לידך איש שאת מכירה, אלא רק איש זר מנחם אותך. בדקי האם אכן משמעות זו תואמת את מצבך הרגשי הנוכחי ואם כן, מצאי דרך להתמודד עם המצב. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות