חלמתי על נינט טייב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/08/2011 | 09:52 | מאת: אלמוג

הי קודם תודה על הפורום הנפלא אני בחורה בוגרת חלמתי שאני נמצאת אצל סבתי שתהיה בריאה ויש שם כל מיני אנשים והשולחן ערוך עם אוכל לא ברור לכבוד מה ואני מגיעה ורואה את נינט יושבת ומחיכת ואני באה לתת לה נשיקה אז היא בטלפטיה שאני מבינה ממנה שהיא רוצה שניתן נשיקה אחת לשניה על הלחי באותו זמן וזה מה שאנו עושות ואני מתישבת ואנו מדברות על החבר שלה והיא מחיכת והיא נעמדת ואבא שלי גם נמצא והוא מרמז לי לאכול לפני מונחת צלחת עם אורז ובשר ממולא ויש לציין שאני בקצר עם אבא שלי מה פרוש החלום

אלמוג היקרה איני יודעת מה היחס הרגשי שלך לנינט ולבן זוגה. מתוך ההקשר, אני נוטה להניח שהיא דמות אהודה עלייך. האם היא גם דמות שהיית רוצה להדמות לה מבחינה כלשהי מבחינת מראה קול או גורל? כך או כך אני מניחה שנינט עבורך היא סוג של סיפור הצלחה מסוג סינדרלה ולפיכך בנוכחותה קורים דברים קסומים כמו טלפתיה בינך לבינה, וכמו קשר של הזנה וחום בינך לבין אביך שביניכם קיים קצר כיום. אני מניחה שהחלום מבטא משאלה שיקרה סוג של קסם או מזל, או נסיבות חיוביות אשר תקרבנה את הלבבות בינך לבין אביך ואולי נינט בחלום מייצגת את אלת המזל. בדקי בתוך עצמך אילו רגשות יש בך כלפי אביך כיום, איזה רגשות את מיחסת לו כלפיך, מה היתה סיבת הקצר וכמה זמן הוא נמשך ומה היית רוצה שיקרה ביניכם. החלום מרמז על משאלה לחידוש הקשר. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות