אני חולמת

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/08/2011 | 08:50 | מאת: 123

יש לי את אותו חלום מכיתה ז על גבר שאני לא מכירה אבל אני יודעת איך הוא נראה וכול לילה אני חולמת רק אליו לפני כמה חודשיים חלמתי על שני מלאכים שאמרו שהוא אחד שלי ואז חלמתי על המלאך גבריאל חלמתי שדיברתי עם הירח ובכיתי לו והוא אמר לי שהוא ידבר עם המלאך ואז הוא עלה למעלה למעלה ובחלום ראית ספר גדול שכתוב ספר החיים ומלאך אמר להגיד לירח שהוא האחד שלי ולא לדאוג היית לפני כמה ימים אצל מגדת העתידות והיא אמרה לי שזה רק חלום ולשכוח ממנו אבל אני מובלבלת מזה אומר בעצם החלום הזה?

פונה יקרה משום מה החלום מדבר על איזה קושי או חוסר אמונה פנימית למצוא בן זוג ראוי עבורך שכן באופן עקרוני אנחנו הופכים את בני האדם שאנחנו פוגשים לבני זוג מתאימים כן או לא. החלום גורם לצמצום האפשרויות להכרת בני זוג מאחר ואת כל הזמן חולמת על אותה דמות, מה שגורם להטבעה של ייחודיות במוחך שעל דמות בן זוגך להראות באופן מסוים וכמו כן כל העניין כרוך בהתערבות של כוחות עליונים כגון המלאך גבריאל, ירח, אלוהים וכו'. אנחנו זקוקים להתערבות כוחות עליונים כשאנו מרגישים שמציאות אינה נוטה לטובתנו. לא ברור לי בת כמה את, האם היו לך עד היום בני זוג אך נדמה לי שאת חווה קושי מסוים ביצירת קשרי אהבה או אהבה ומין (שוב - תלוי בגילך) עם גברים. אני רואה בחלום ביטוי של חווית קושי פנימי ובמידה ואת חווה את הדברים שציינתי פה, אני מציעה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות