חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/08/2010 | 12:09 | מאת: חנה

לאילנה שלום אני בת 50 נשואה+ילד נמצאת בטיפול קרוב לשנתים חלמתי חלום בשנת הצהרים שלי בחלום נשברו לי המשקפים לחצי המוזר הוא הפחד שהרגשתי בחלום ועוד יותר מוזר שבהתעוררות חטפתי כאבי בטן נוראיים חנה

חנה היקרה, החלום מתאר חרדה מפני משבר ומפני שיברון, חרדה שהמשיכה גם לאחר ההתעוררות בביטוי תופעות של כאב בטן. שבירת המשקפיים מונעת מאיתנו לראות כהלכה. לא ברור כיצד נחצו המשקפיים: האם בין עין ימין לעין שמאל או שהן נחצו בין החלק העליון לתחתון? כך או כך, זהו מצב של משבר. האם את מודעת לחווית משבר איתו את מתמודדת בחייך? האם את חווה משבר ביחסים עם הפסיכולוג/ית המטפל/ת? ראוי מאד להביא את החלום לטיפול ולעבוד עליו במסגרת הטיפולית שכן שם, ברור יותר ההקשר הכולל יותר של חייך וכמו כן תוכלי לתת אסוציאציות לכל פריט ופריט. נא הקפידי להביא חלום זה לטיפול. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות