שסק

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/08/2010 | 20:50 | מאת: מזלי

שלום רב...חלמתי שראיתי המון שסק למכירה בטרקטור ואני בוחרת כמה יחידות של שסק וני שמה בשקית וראיתי גם גרביים חדשות לבנות הכנסתי אותם לשקית ונתתי לאימי..מה זה אומר..תודה..בתי חלמה שיש עץ בגינה ליד ביתה ויש שם ציפורים יפים קטנטנים ששרות ציפורי שיר) ..מה זה אומר.. תודה על התשובות..

אתייחס אך ורק לחלום שלך. ראשית, יש מיעוט פרטים אודותייך כגון: מצב חייך הנוכחי ונושאים שאת מתלבטת אודותם. לא ברור מה היה הרגש האופייני בחלום, אם כי נדמה מתוך התוכן שהרגש הינו חיובי. החלום מתאר מצבים של שפע ושל יכולת בחירה. אגב, האם את אוהבת לאכול שסק? למי מיועדות הגרביים הלבנות? האם לך או לבתך או שמא לאמך? האם את עצמך גורבת גרביים לבנות? מאחר ולא ברורים רגשותייך כלפי הפריטים בחלום, נדמה שזהו חלום של משאלה למצב שהדברים יבואו בו בקלות או שדברים ינתנו בחינם. משום מה נדמה לי שזהו חלום משאלה לפתרון של קשיים בהווה באופן שיהיה קל וללא מאמץ. קשה להתחייב על התשובה בשל העדר הרקע והנסיבות האישיות. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות