חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/07/2011 | 13:03 | מאת: שני

אני בחורה בסביבות 30 גרה בבית הורי אני עבדתי עם י לדים עד לא מזמן וחלמתי שיש ילדים במטבח ולא כולם מוכרים כולם מטפסים על המדף כדי להגיע לארון מוצאים את התרופות ואחד מהם לוקח תרופה ושותה אשמח לפתרון תו דה מראש

שני היקרה לא ברור מה היה סוג עבודתך עם ילדים: גננת, מטפלת או כל מקצוע אחר הנוגע בטיפול בילדים וכמו כן לא ברור מדוע הפסקת לעבוד איתם ומהם תוכניותיך המקצועיות לעתיד. בדרך כלל ילדים מטפסים גבוה על ארונות המטבח כדי להגיע לממתקים האסורים המוחבאים למעלה. ילדים בדרך כלל אינם נוטים לטפס על מנת להשיג תרופות. תרופות לוקחים כאשר קיימת מחלה כלשהי או מצוקה. נדמה לי שקיימת השלכה בחלום של נפשך על הילדים. נדמה שהיום את נמצאת במצוקה כלשהי, חרדתית, אולי אינך מוצאת כיוון או דרך והילדים מייצגים בעצם אותך המחפשת תרופה כלשהי לשיפור מצבך. במידת הצורך מומלץ לגשת לשיחות אצל פסיכולוג קופת החולים אליה את שייכת. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות