חתול פצוע

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/07/2011 | 11:34 | מאת: אמא

חלמתי שאני רואה 2 חתולים שהיו בחצרי, וחתול אחד מתוך השניים נפצע אני רואה דם בצידו (בליבי אמרתי שאם אני לא מטפלת בו אז עד הבוקר הוא מת) -מאחר ויש לי חתול 1 בבית והוא למעשה החתול הראשון, העדפתי לא לטפל בו.... - (אי אפשר לתקן עולם.) וקמתי בבהלה בבוקר

פונה יקרה נדמה לי שהחלום מבטא יסורי מצפון, אין לי מושג באיזה תחום מתחומי חייך וזאת עלייך לברר לעצמך. נכון שאיננו מתקני עולם אך בקטנה, קיימת ציפייה אצל חלק גדול מהאנשים שכאשר יזדמן לידם מישהו נזקק בדחיפות, הם לא יתעלמו, אלא יושיטו יד. בפנייה את נותנת רציונליזציה מדוע בשל החתול הביתי שלך לא יכולת להושיט עזרה לחתול אחר פצוע. אך משום מה את לא חיה עם הסבר זה בשלום ומכאן החלום. האם את מרגישה שבאיזשהו מקום אינך מספיק קשובה לסייע לזולת הזקוק לך או שמא להפך את מרגישה שהעולם אינו רגיש מספיק כלפיך כשאת זקוקה לכך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות