פירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/07/2011 | 09:20 | מאת: אלמונית

חלמתי חלום שהייתי בהיריון,והייתי אמורה כבר ללדת. ושילדתי לא הראו לי את התינוק וראיתי דם נוטף על רגלי עכשיו אני רק בת 19 מה זה אומר החלום הזה?

פונה יקרה חלום בהחלט לא נעים שיש בו איום. למה שלא יראו לך את התינוק? למה שינטוף דם על רגלייך? החלום מעלה ככל הנראה חששות לגבי מצב הריון עתידי או מצב לידה עתידי. במידה ואכן הדברים תואמים את רגשותיך מדוע כיום בגיל 19 את עסוקה עם גוון חרדתי בתכנים של הריון ולידה וסוג של הפגעות נפשית ופיזית כתוצאה מכך? כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות