חלום של חבר שלי...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/07/2011 | 21:38 | מאת: .....

חבר שלי חלם כבר במשך כמה ימים בארך מיום שבת את אותו החלום והייתי רוצה לדעת מה החלום אומר... הוא חולם ששנינו נמצאים בבית שלי נראלי שבחדר שלי לבד...ופתאום נופל עלינו משהו הוא אמר שהוא אפעם לא מספיק לראות מה הוא פשוט קם מהחלום וכולו מזיע>< הייתי רוצה לדעת מה זה אומר החלום...

פונה יקרה לצערי לא ניתן בפורום לתת תשובה לחלומות אלא של החולם עצמו. על האדם החולם לתת רקע קצר אודות עצמו, אודות החלום ואודות ההקשר הכולל בו חלם את חלומו. אין זה נכון ואין זה ראוי לפחות מבחינתי לפתור חלומות של אחרים. במידה וחברך מעוניין עליו למסור בעצמו את המידע שפורט ולספר את חלומו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות