חלום מוזר שחוזר על עצמו :S

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/07/2011 | 16:12 | מאת: אני

אני כבר כמה זמן חולמת שאני מסתובבת עם אמא שלי , כשאני עם סיגריה ביחד ואני מעשנת .. אני בחיים לא נגעתי בסיגריות או נרגילות, אף פעם .. אני בת 17 .

אני היקרה מתוך סיפור החלום הקצר ובהעדר הרקע של היחסים בינך לבין אמך קשה להעריך מהי משמעות החלום. החלום מדבר על סוג של חיבור חיובי בינך ובין אמך כאשר לידה ובנוכחותה את מעיזה לעשות מעשה הנחשב ללא בריא במיוחד ולא רצוי במיוחד, כלומר נדמה מהחלום שקיימת סוג של פתיחות בינך לבין אמך וסוג של יכולת להתחברות חיובית. לא ברור מהחלום אם התיאור מספר אודות החוויה המציאותית ביניכם או שדווקא ההפך הוא הנכון וקיימת כאן משאלה לחיובוריות ביניכן. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות